domingo, 20 de abril de 2008

Alcoiania

A Alcoi sempre és Festa però des de fa uns dies encara més . Als carrers ja s'intueix l'olor de la pòlvora, ja es senten les marxes mores i cristianes i els paladars s'endolcen amb la mentira, el plis-play i la sonrisa. Tot això i més (els cardats per exemple) és el que contemplen els visitants qualsevol nit d'aquest mes d'abril, quan els preparatius dels Moros i Cristians van fent-se realitat, amb el Castell a la Plaça d'Espanya, el Cartell de Festes penjat a l'Ajuntament, l'enramà i els carrers (sobretot els dissabtes) plens de gent fent les clàssiques 'filaetes'. Un acte de germanor etílico-nocturna que serveix de prolegomen al gran dia de l'entrà i a la vegada resulta un fenomen digne d'estudiar per tots aquells que, com un servidor, hem aterrat a esta ciutat des de l'espai exterior. Com no hi ha millor manera que comprendre un fet d'estes característiques que prenent part d'ell, 'hete aquí' que fa uns dies se'm va donar l'oportunitat de comprendre aquest món (tan masculí tot ell).

Acompanyat de personatges tan entranyables, carismàtics, perillosos i estimats com 'Cuñao Angel', 'Cuñao Benja', 'Primo Jose', 'Pepito' i el gran 'Fefe', vaig debutar (quan encara era un 'melenas' com a convidat en una esquadra de la 'Filà Gusmans' (la de Sandoval). El local de què disposen és realment impressionant però el moment culminant de la nit el vaig viure en carn pròpia.... Desfilant pel carrer de Sant Nicolau, baixant fins a San Mauro...... La puri!!!!!

PD: Ahir, sexta victòria consecutiva, liders indiscutibles i temporada perfecta en la fase regular... ara ens esperen els play-offs. Els altres van donar la cara i van 'aguantar el tipo' a l'orinal. Al final un empat, a 0, pero un empat. Ara a veure si entenen el que han d'entendre i si tenen el que han de tenir, Europa està lluny però amb collons tot és possible

4 comentarios:

El portero dijo...

...tú ves jugant!!!

Anónimo dijo...

jajaja q fotografo estoy hecho dios¡¡¡¡¡

pues nada a ver si venis a madrid a jugar y me paso a veros con mi camiseta follaca de los giants¡¡jejeje

Jose

Anónimo dijo...

PER ALCOI I PER SANT JORDI, AVANT L`ENTRÁ 2008! ! ! !

natx dijo...

Llaor Llaor per donar-te esplendor. Esteu tots convidats a festes. Afanyeu-vos que apague el mòbil en deu minuts...