miércoles, 2 de abril de 2008

HAIR


Avui dia 2 d'abril de 2008 he pres una dràstica decissió i la veritat confesso que no m'ha costat tant com en un principi havia pensat. Després de 2 anys i mig cultivant una estètica salvatge ha arribat l'hora de posar fi. Des del dia del meu casament vaig deixar crèixer els meus cabells sense límit. Només un retoc de 'puntetes' i una buidada de 'monyo' de tant en tant. La dimensió de la cabellera en aquest temps ha assolit mides històriques.




Mai em van fer desistir els comentaris de tots aquells que m'han arribat a comparar amb 'el Sevilla' dels 'Mojinos Escozios' o més recentment amb el meu admirat 'Pare Johnny'. De fet tot formava part d'una juguesca amb mi mateix: pensava tallar-me'ls en baixar dels 100 quilos, pero que hi anem a fer! no ha sigut possible!!!. He fregat el límit en moltes ocasions però la maleïda xifra se m'ha resistit i avui he dit prou. No podia ser que el primer que trobara el meu fill al vindre al món fora un osset pelut de carn i ossos, així que he tirat la tovallola, i m'he posat en mans d'una xica simpàtica que m'ha dedicat el seu temps a canvi dels meus diners (ei no penseu mal!) i s'ha posat a la feina, com si d'un esquilador es tractara.



El resultat ja el veieu!!! Confie en què no em passi com a Sanson!! Això sí, note una frescor al bescoll con fa temps no recordava!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Fuera, fuera, fuera, fuera, fuera, fuera, fuera, fuera, fuera, fuera!!!! Tio, si estava de puta mare, i al teu fill li haguera encantat agafar-te les grenyes i fer-te trenetes!!. Bueeeeeeno, ja et vorem el nou careto. Espere que Dalila estiga bé de les seues malalties laborals (del treball de mare, clar).
Lluís C.Olt.

Anónimo dijo...

HOLA BROTHER... VEIG QUE LA ENVIDIA SE HIZO TIÑA I JA QUE ESTAS EN ELLO PODRIAS ACABAR EL FEINA I FER QUE EN REALITAT DESITJES OSEASE PENTINAR-TE COM EL CORDILLS O COM LE PETIT MUA... JAJAJJAJA... CUIDARSUS MOLT TOTS 2 Y 3/4 DE PART DE NATROS 3 Y 1/3.

Anónimo dijo...

el que es guapu, es guapu sempre......oink, oink!

Anónimo dijo...

Oseaaaaaaaaa que ya has regresado al fabuloso mundo de pocholo y borja mari.
Oseaaaaa ya he visto que te has puesto el jersey de cocodrilo y llevaras puestas las sebago ?????.

Recordaras viejos sabores como los de el gin tonic de BOMBAY safir con unas gotas de angostura.

Cuidado con los retocesos en la vida no seaaa que se te quedede por vida el asento pijo.( con lo que te costo dejarlo jejeje).

petons per tots.

TONI
(MC DE LA BANDA DEL SOMBRERO )

LUIGI70LT dijo...

Cuant et vaig coneixer eres gras ,pero un dia vas di prou i vas començar la dieta del gazpaxo a poc a poc vas perdre els kilets sempre manteninte per sobre dels 100 a les hores un dia ens vas comunica q tenies xicota(i guaita quine xicota mes maca) i pasat un temps et vas escomençar a deixar els cabells llargs,tan pronte com ens vas fer saber q et casabes amb le xicota i per fi et vam veure vestit bastan formalet (per q amb vestits estrafalaris ja te habiem vist)durant aquest temps el cabells vam creixer.I avui no se per quin sant tels talles .Tot son cambis en aquesta vida i per el moment per millor continua aixi sempre cambian en lo superficial mai en la persona.I vull agrairte cada moment d amistat q ens has donat i seguiras donan'hos.Per sempre Hogs.

Txema dijo...

Gràcies amics pels vostres comentaris, confesso que quasi ploro!!! Quim, ja parlem.... Hogs... ens veiem a Igualada durant 2 hores!!!!