Per quart any consecutiu (enguany serà l'últim, sniff, sniff - onomatopèia de plor i no d'una altra cosa) menú de bolets al Racó del Riuet, com no, a Penàguila. Una 'fartà' considerable, a càrrec del gran Lluís, que per a mi aquesta vegada s'ha superat. Només cal veure la carta:
-Xampinyó farcit de tòfones amb abric de cansalada ibèrica
- Terrina de Foie i rovellons
- Saltejat de bolets (trompetes de la mort) amb pebrots fumats i gambes
- Crema de 'colmenillas' amb morelles (mollejas) i escamarlans saltejats
- Milfulles de Magret d'ànec i Llengua de vaca (un bolet que es diu així)
- Guatlla en dos coccions amb Llanegues
- Gelat de boletus en tempura amb fruits del bosc
Per si això encara fos poc, dissabte i diumenge de matí, 2 excursions boletaires, la primera amb 'cunyao' Benja sense èxit i molt accidentada. La segona, amb el televisiu senyor Francesc Morrió, sense paraules, dos cistells plens de rovellons i de llanegues (no hi ha 'foto' però vos ben asseguro que és cert). De futbol millor no parlar.
PD: Recomenació musical de la setmana, l'últim (fins al moment) i enèssim homenatge a uns mestres de la rumba: Los Chichos. Hasta aquí hemos llegado!.
5 comentarios:
Doy fe de la gran-boletada, bravo por el cocinero...ademas con esto ya me he quitado la espinita de las setas...aunque sin abusallll!!
¡VIVA LA RUMBA CARCELARIA!
Qué grandes esos muchachos : el vaquilla, el corneta, el pijo, el pepsi-colo...
"de noche no duermo,
de día no vivo,
en estas cuatro paredes,
la vida es un martirio".
B&B
Dios!!!!!!!!!!!! Pero como te lo montas, setas y rumba, con este menu quien quiere DROGAS Y ROCK AND ROLL!!!!!!
VIVA LOS CHICHOS!!!!
GERAR
¡setas y rumba!
... YO NACÍ EN EL MEDITERRANEO...
y es que con lo llena que está la vida de placeres por estos lares ¡que putada es tener que trabajar!.
Buscandodisfrutar68
zelo intiresno, hvala
Publicar un comentario